Inge te Paske

Inge coacht vanuit haar groot inlevingsvermogen en warm contact haar cliënten. Ze straalt enthousiasme, plezier en energie uit en geeft zich voor de volle 100%. Inge werkt als kinesioloog met NEI. Ze deelt haar kennis, opgedaan tijdens diverse opleidingen als Coach4All (NEI, NLP & TB), ITM, Czb-consulent, Top-Training,  Orthomoleculair Voedingsadviseur en Trainer Hormoonfactor. Ze  is ook collegatrainer tijdens de Innerlijk Kind training ‘Back to Basic‘ en docent in de Coach4All-opleiding. Ze traint met veel humor en flair de studenten op prettige en integere wijze.

Inge is cursusleidster van de cursus Communicatie & Coachvaardigheden. Daarnaast verzorgt ze als Trainer Hormoonfactor de cursus Lichaamswijzer, Supermarktsafari en Lezingen over voeding en hormonen.

Als je al wel eens contact met ons hebt gezocht, heb je grote kans dat je Inge al hebt gesproken. Want naast coaching en trainingen, draagt Inge ook zorg voor de planning, de afspraken en de praktijkagenda. Ook regelt ze de aanmeldingen en de uitnodigingen voor de cursussen, trainingen, opleiding en workshops.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail