Rots & Water 2018-11-12T17:38:08+00:00

Training Rots & Water

Sociale Weerbaarheidstraining en Kickboksen

Erbij horen, aardig gevonden willen worden en vriendjes maken. Daar had ik als kind best moeite mee. Ik had mijn woordje wel klaar. Maar opkomen voor mezelf, me aansluiten bij een groep of bij vriendinnen en mijn gevoelens uiten, vond ik heel moeilijk. Als mij iets gezegd werd dat pijn deed,  ging ik in de verdediging, of deed alsof ik me er niets van aantrok. Daarna begon het pesten…

Er was niemand die doorhad hoe verdrietig, eenzaam, onbegrepen en machteloos ik me voelde. Ik wilde er zo graag bij horen, dat ik voor andere kinderen opkwam maar niet voor mezelf. Door mijn stoere gedrag kreeg ik niet wat ik zo graag wilde…

Hallo, mijn naam is Brigitte Ruthers. In de praktijk werk ik met Coach4kids en met weerbaarheidstrainingen zoals Kickboksen en Rots & Water. Kickboksen wordt steeds populairder. Je kent het misschien wel van Rico Verhoeven, onze wereldkampioen.

Ik ontmoet veel kinderen die het net als ik vroeger, moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen. Maar geloof me, iedereen dus ook jij, kan dit leren. Je leert bij mij nog meer, zoals juiste keuzes maken, nee zeggen, gevoelens uiten en jouw zelfvertrouwen vergroten.

Tijdens training Rots & Water leer ik je om Rots te zijn. Dit betekent dat je leert om voor jezelf op te komen, dat je jezelf kunt verdedigen, dat je weet wat je wilt en dat je weet wat je kunt.
Ook leer ik  je om Water te zijn. Als je water bent, sta je open voor anderen en kun je je inleven in anderen. Je leert hoe anderen in bepaalde situaties reageren en wat dat voor hen betekent.
Maar vooral leer ik je om net als Rico, kampioen te zijn. Wie wil dat nou niet?

Voor wie is Rots & Water bedoeld?

Rots & Water is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar.
Als je op een leuke en speelse manier wilt leren om:

  • voor jezelf op te komen
  • jouw zelfvertrouwen te ontwikkelen
  • nee te zeggen
  • de juiste keuzes te maken
  • sterk in je schoenen te staan
  • jezelf te verdedigen

Wat houdt de training Rots & Water in?

Tijdens training Rots & Water gaan we samen leuke oefeningen doen. Je zult merken dat je het heel plezierig vindt. En dat jij niet de enige bent die dit alles wil leren. Tijdens deze middagen hebben we ook veel lol en plezier. En natuurlijk hoort er wat te drinken en lekkers bij; daar houd ik zelf ook van.

Training Rots & Water wordt op maandagmiddag gegeven.
Rots & Water bestaat uit 7 trainingen van een uur.
Er zijn in totaal 2 trainingen. Als je het leuk vindt en je wilt je nog meer leren, dan kun je, na deel 1, deel 2 volgen.

Als je de training hebt afgesloten ben je een echte kampioen in Rots & Water. Je krijg de laatste dag een Rots & Water certificaat mee naar huis.

Praktische informatie

Klik op de Training voor meer informatie:

Meer informatie over Rots & Water vind je op de website van Rots & Water Instituut

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail