Lezing Czb – De invloed van de Conceptie, Zwangerschap en Bevalling op ons leven.

De manier waarop je gewenst, verwekt, gedragen en geboren bent vormt je tot wie je bent. Invloeden in deze periode zijn bepalend voor de rest van je leven.

Dat ontdekte grondlegger Erna Rensen in deze nieuwe methode die Czb heet. Czb is de afkorting van Conceptie, zwangerschap en bevalling. In haar meer dan 25 jaar ervaring, legde Erna verbanden tussen foetus embryo, baby en de emoties en gebeurtenissen die de moeder meemaakt. Deze emoties en gebeurtenissen worden 1 op 1 doorgegeven aan de foetus.

Dit stemt tot na denken
We weten allemaal dat roken, drugs, ongezond eten en stress tijdens de zwangerschap negatieve invloed heeft op de gezondheid van het ongeboren kind.
Maar Erna ontdekte dat de manier waarop je bent geboren invloed heeft op jouw gedrag, op jouw gevoelens, emoties, gedachten, lichamelijke reacties en zelfs op hoe je reageert in relaties met anderen.
De Czb-periode heeft een grote invloed op de vorming van emoties en gedrag. Het is belangrijk om te begrijpen onder welke omstandigheden jijzelf, je eigen kind of je partner een volledige zwangerschap en geboorte hebben doorgebracht.

Het helen van Czb
Het helen van Czb begint met het vergaren van kennis, bewustwording van jouw Czb en het luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

Door kennis te hebben van jouw Czb kun je het heden beter begrijpen en de toekomst beter vormgeven.

Lezing
De lezing over Czb biedt nieuwe inzichten in jouw eigen Czb-ervaringen en die van je kind en/of partner. Tijdens de lezing neem ik je mee van conceptie tot en met de geboorte en de periode daarna. Je ontdekt op welke manier jouw levensloop wordt beïnvloed door Czb-ervaringen.

Tijdens de lezing worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Czb in relatie tot de vorming van emoties en gedragingen.
  • De betekenis en invloed van Czb-ervaringen en de blokkades die daarmee samenhangen.
  • Voorbeelden van diverse bevallingsinterventies zoals keizersnede, couveuse, tangverlossing en sterrenkijker, en de gevolgen daarvan op het leven.
  • Het herkennen van kenmerken aan de hand van de bevallingsinterventies die het gedrag en fysieke reacties beschrijven.
  • Hoe je reageert op volgende nieuwe en/of stressvolle situaties.
  • Hoe je de kwaliteiten van de bevallingsinterventies kunt ontwikkelen en benutten.

Wil je zelf ook graag werken met Czb? Klik dan hier voor alle informatie over over de SNRO-geaccrediteerde 5-daagse scholing Czb consulent.

Datum:

  • Donderdag 2 mei 2024
  • Donderdag 5 september 2024

Tijd:

13.30 uur – 17.30 uur (enige uitloop van tijd mogelijk)

Kosten lezing: 65,00 euro

De kosten zijn inclusief koffie/thee/frisdrank en lekkers.

Als je geïnteresseerd bent in het werken als Czb-consulent, is deze lezing zeker ook een aanrader!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail