Vijfdaagse Back to Basic

Tijdens deze vijfdaagse Back to Basic werken we aan een door jou geformuleerd doel en ga je terug naar onverwerkte gebeurtenissen. Je krijgt inzichten, neemt het heft weer in eigen handen en bent in staat om je uitdagingen vanuit zelfvertrouwen aan te gaan. Je komt in actie, zodat je je leven weer richting kunt geven. Na de training bekijk je de wereld met nieuwe ogen.

“Een belevenis om nooit te vergeten.”

Wat kun je verwachten?

Tijdens Back to Basic werken we met het HEAL-ALL principe, waarbij we eerst het oude ongewenste patroon gaan Herkennen. Na het Herkennen, richten we ons op de Erkenningsfase en het Accepteren ervan. De laatste dag sluiten we af met Loslaten.

Je leert oude belemmerende gedragspatronen om te zetten in nieuwe positieve en krachtige gedragspatronen. Deze nieuwe krachtige gedragspatronen worden verankerd door middel van opdrachten, die je na de Back to Basic mee naar huis krijgt. Je legt als het ware een nieuwe basis aan in jouw bestaande relaties, maar ook in nieuwe toekomstige relaties. Uiteindelijk ervaar je het gevoel van ruimte, vrijheid en bevrijding.

Meer informatie over thema’s die aan bod komen vind je hier.

Waar en wanneer vindt de Back to Basic plaats?

De training Back to Basic duurt vijf aaneengesloten dagen en vindt meerdere keren per jaar plaats. We werken met een maximale groepsgrootte van tien personen, waarbij je iedere dag, een individueel consult krijgt en een opdracht zult uitvoeren. De Back to Basic begint altijd op een zaterdag en eindigt op een woensdag. Het programma start iedere dag om 10.00 uur en eindigt rond 22.30/23.00 uur, met uitzondering van de dinsdag; dan hebben we geen vaste eindtijd en kan het laat worden. Vanwege de intensiteit van de therapie raden we je aan om een B&B in de omgeving te boeken. Op deze manier blijf je in het proces.
De individuele consulten vallen onder Natuurgeneeskundig Consult.

De Back to Basic vindt plaats in onze praktijk. De trainingsruimte is een prachtig omgebouwde boerderij aan de rand van Aalten, vlakbij de bossen en weilanden van het buitengebied. Tussendoor heb je de mogelijkheid om even te wandelen.

Tijdens alle dagen word je intensief begeleid door Erna, Inge en Brigitte. Zij hebben alle drie jaren lange ervaring op het gebied van coaching en therapie. Tijdens de dagen zijn een gezonde lunch en avondmaaltijd (vegetarisch is mogelijk) inbegrepen, net als genoeg lekkers dat je tussendoor kunt pakken. En niet onbelangrijk: we houden ook van een lolletje op zijn tijd!

Lees hier Erna’s Blog over Back to Basic..

Data:

  • 11 t/m 15 mei 2024 – Terugkomdag op donderdag 13 juni 2024 (vol!)
  • 17 t/m 21 augustus 2024 – Terugkomdag op vrijdag 13 september 2024 (vol!)
  • 3 t/m 7 mei 2025 – Terugkomdag op vrijdag 6 juni 2025 (nog 2 plekken vrij)

Wanneer een training vol zit, kun je op de reservelijst geplaats worden door een mailtje te sturen naar inge@ernarensen.com.

Tijd

  • Dagelijks van 10.00 uur – 22.30 uur
  • De dinsdag kent geen eindtijd
  • Woensdagavond eindigt de training om 21.30 uur
  • De terugkomdag is van 10.00 uur tot 20.00 uur

Belangrijk om te weten

Omdat het een vrij intensieve training is, adviseren wij je om de rest van de week vrij te nemen zodat je in de flow blijft en de ruimte hebt om eventuele acties te ondernemen.

Het programma begint elke dag ‘s morgens om 10.00 uur en eindigt ’s avonds tegen 22.30-23.00 uur met uitzondering van de dinsdagavond. De dinsdagavond kent geen vastgestelde eindtijd. Je moet er vanuit gaan dat het deze avond laat kan worden.

Gezien de intensiviteit van de training is het raadzaam om in Aalten of in de nabije omgeving van Aalten een overnachting te boeken. B&B adressen kun je bij ons opvragen.

3 à 4 weken na afloop van de training is de terugkomdag.

  • Inschrijving: € 75,00 euro
  • Training inclusief Terugkomdag: € 1395,00 euro

Voor bedrijven hanteren we andere tarieven. Klik hier voor meer informatie.

De kosten zijn inclusief  lunch, avondeten, drinken en versnaperingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail