Tweedaagse basisworkshop Astrologie

De meesten van ons hebben vast wel eens hun weekhorsocoop in een vrouwenblad opgezocht. Hopende dat jouw sterrenbeeld voor de komende week veel goeds zou voorspellen.

Maar daarmee doen we Astrologie te kort. Het gaat zo veel verder dan deze wekelijkse wijsheden in dat vrouwenblad. Sterker nog: wat daar staat kán eigenlijk helemaal niet!

Want, naast dat je moet weten waar jouw zon staat (of wat je ‘sterrenbeeld’ is), kijken we bij astrologie ook naar de stand van de maan en bijvoorbeeld naar de stand van de andere planeten. Waar bevinden zij zich, binnen jouw horoscoop en wat zeggen zij over jou. Astrologie is dus heel persoonlijk en geeft je een goed beeld van waarom jij jouw ideale baan of partner niet kunt vinden, waarom je worstelt met vriendschappen of waarom juist jij uitblinkt in vrijwilligerswerk.

Tijdens deze tweedaagse cursus neemt Erna je mee in de wijsheden van Astrologie. Ze leert je stap voor stap hoe een horoscoop is opgebouwd en waarop je moet letten. Je leert wat de betekenis van de planeten is en tot welke huizen zij behoren. Ook leer je verbanden leggen en zo een horoscoop te duiden. Voordeel is dat het allemaal aan de hand van jouw eigen horoscoop gaat, zodat je ook nog eens meer over jezelf te weten komt. Uiteraard is het onmogelijk om alles in twee dagen te vertellen, vandaar dat Erna de belangrijkste essenties eruit haalt en toelicht.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers waardoor er genoeg aandacht aan iedereen kan worden besteed.

Meer weten over het ontstaan van Astrologie? Lees hier dan verder.

  • Datum: Woensdag 11 oktober & woensdag 18 oktober 2023 (vol!)
  • Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur
  • Inschrijving € 25,-
  • Workshop € 325,-

Kosten zijn inclusief manual, geboortehoroscoop, koffie/thee en lekkers

Na het volgen van de workshop, kun je deelnemen aan een Solaardag

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail