Erna Rensen

Erna is de grondlegger van de praktijk. Ze begon in 1995 een eigen praktijk voor Bewustwording Groei en Coaching. Vanuit jarenlange ervaring en door het volgen van diverse opleidingen zoals NEI (Neuro Emotionele Integratie), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner, NLP Master, TOP training (Trainen, Opleiden en Presenteren), TB (Transformational Breath), Psychologische Astrologie, en Jungiaanse Psychologie, heeft Erna de praktijk ontwikkeld tot een regionaal begrip. Ze ontwikkelde in 2005 de opleiding Coach4All-Therapeut. Hierin combineert zij haar persoonlijke kennis, intuïtie en spiritualiteit, met kennis van NEI, NLP en TB. Sindsdien leidt ze samen met collega Inge te Paske, om de 2 jaar zo’n vijftiental nieuwe Coach4All therapeuten op.

Naast deze opleiding zet Erna haar kennis en spirituele gaven in tijdens diverse trainingen. Zo ontwikkelde Erna de 5-daagse Czb scholing. Czb staat voor conceptie, zwangerschap en bevalling en de invloed daarvan op ons leven. Ook verzorgt ze hierover lezingen en workshops.

Naast deze opleiding zet Erna haar kennis en spirituele gaven in tijdens diverse trainingen. Zo ontdekte Erna de invloed van bevallingen op ons leven en spreekt ze vol passie over de psychologische Astrologie. Ook reist zij het land door om psychometrie lezingen te verzorgen, waarin ze zowel persoonlijke boodschappen als boodschappen van dierbaar overlevenden doorgeeft.

De kracht van Erna is haar liefdevolle en warme persoonlijkheid en haar grote inspiratie, waarmee ze anderen op een coachende wijze stimuleert om zichzelf te ontwikkelen. Alle consulten en cursussen die gegeven worden in de praktijk, staan onder intervisie en supervisie van Erna. Haar persoonlijke en professionele begeleiding hierin maakt het uniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail