Psychometrie

5 fysieke zintuigen

We hebben allemaal onze 5 fysieke zintuigen. Met deze 5 zintuigen nemen we de fysieke wereld om ons heen waar. Onze zintuigen hebben een begin en een eind. Ze zijn stoffelijk en hebben dan ook de beperking om alleen de stoffelijke, materiële wereld waar te nemen.

Zoals Einstein al ontdekte, bestaat alles uit energie en gaat er geen enkele energie verloren. Er is dus meer om waar te nemen dan alleen met onze 5 fysieke zintuigen. Erna heeft het vermogen om meer waar te nemen dan alleen de stoffelijke en materiële wereld. Zij kan contact maken met deze niet materiële wereld (of energie) en weet dit te ‘vertalen’ in een persoonlijke boodschap, tijdens een van de georganiseerde psychometrie sessies.

Wat kun je van een psychometrie sessie verwachten?

Door middel van een persoon, een persoonlijk voorwerp of een foto van een dierbaar overledene stemt Erna zich af op de bijbehorende energie. Van daaruit ontvangt ze inspiratie door middel van een ingeving, een idee, het horen van muziek, het zien van beelden, het voelen van lichamelijke sensaties en/of pijnen, het horen van woorden, het voeren van gesprekken enzovoort. Deze inspiratie zet Erna om in een boodschap die ze over brengt naar degene voor wie het bedoeld is.

Neem je een voorwerp of een foto mee van iemand anders dan jezelf en die persoon is nog in leven, dan dien je vooraf eerst toestemming aan diegene te vragen. Dit in verband met de privacy.

Een individuele sessie kan digitaal worden opgenomen, zodat je het thuis nog eens kunt afluisteren. De ervaring leert dat je na het afluisteren meer informatie opneemt dan tijdens de sessie.

Psychometrie thema- avonden in eigen praktijk

Erna verzorgt in haar eigen sfeervolle praktijkruimte diverse thema-avonden met waarnemingen. Deze avonden beginnen met een korte inleidende meditatie en eindigen met een korte afsluitende meditatie. De begin- en eindmeditaties zijn inhoudelijk met elkaar verbonden en sluiten aan op het desbetreffende thema.
Tijdens deze avond is er gelegenheid om 1 foto of voorwerp per persoon neer te leggen. Helaas ontvangt, gezien de tijd, niet iedereen een persoonlijke boodschap. Maar omdat de boodschappen verbonden zijn met het thema van die avond, zal iedereen er toch een mooie boodschap voor zichzelf uit kunnen halen.

Wil je je aanmelden voor 1 van de openbare avonden?
Ga dan naar de Agenda en klik op de desbetreffende datum.

Psychometrie avond voor vereniging, stichting, personeelsvereniging

Wil je als stichting of vereniging een boeiende avond door Erna laten verzorgen? Neem dan rustig contact op en vraag naar de mogelijkheden. Geplande openbare avonden vind je in de agenda.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail