SupermarktSafari 2018-12-01T11:56:28+00:00

Supermarktsafari

“Dat je je dan voorneemt om gezond en biologisch te gaan eten en je dan thuis komt met een kant-en-klare maaltijd zonder extra toevoegingen en als toetje een reep chocolade met natuurlijke suikers. En dat je het dan dus nóg niet goed doet!”

Is het bezoeken van de supermarkt een groot schrikbeeld voor je geworden? Zie jij door de pakjes de gezonde gerechten niet meer? Wil jij wel anders en gezonder eten, maar heb je geen idee hoe?

Meld je aan voor de SupermarktSafari en ga samen met Inge op ontdekkingsreis!

Tijdens deze avond ontvangt Inge jullie met koffie, thee en een gezonde en lekkere snack. Ze neemt jullie mee op safari door het dichte woud van ongezond en gezond en leert je in een notendop de do’s and dont’s kennen van voeding versus voedsel.

Daarna bezoeken jullie  de supermarkt op de hoek, waar je samen op zoek gaat naar gezonde voeding. Hoe lees je etiketten, wat zijn E-nummers en hoe herken je bijvoorbeeld de meer dan 50(!) schuilnamen voor suiker?
Aan het eind van de avond weet jij waar je op moet letten en kom je nooit meer ongewild thuis met chemisch voedsel.

Om genoeg aandacht voor iedereen te hebben, bestaat de groep uit maximaal 6 personen.

De SupermarktSafari is ook onderdeel van Cursus Lichaamswijzer en wordt daarnaast op aanvraag aan groepen vanaf 5 personen gegeven.

  • Datum: Woensdagavond 23 januari 2019
  • Tijd: 18.30 uur – 21.00 uur

€ 45,- euro per persoon, inclusief koffie/thee, manual en wat lekkers

De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail