Adem Diep en Bevrijd jezelf

Wat houdt de training in

Ken je het gevoel dat het is alsof je adem je beklemt? Alsof je niet diep genoeg kunt ademen, te weinig zuurstof binnen krijgt. Dit kan zorgen voor een beklemmend of drukkend gevoel op je borst. Voor een strakke band om je buik, een strakke en pijnlijke rug, pijnlijke en gespannen benen. Het lukt je niet om te ontspannen en om dieper en verder te kunnen ademen.Vrij kunnen ademen is gelijk aan een vrij en onbevangen leven. Lijkt je dat geen opluchting?

Bewustwording

Tijdens deze dag ontdek je op welke manier jij ademt. Deze manier van ademhaling verbinden we met de manier waarop jij in het leven staat. Je zult versteld staan wat een bewuste en verbonden ademhaling met je doet zowel fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel als ook relationeel.
Je ervaart aan den lijve dat jouw lichaam een enorme hoeveelheid aan informatie tot zijn beschikking heeft. Deze informatie houdt je lichaam net zolang voor je vast totdat je je bewust wordt van deze informatie.

Deze bewustwording ontstaat doordat je inzicht krijgt via je gedachten, herinneringen, ervaringen, overtuigingen en vastgeroeste patronen die zichtbaar worden. Je ontdekt waarom je reageert zoals je reageert zonder daarover te oordelen.

De informatie over onze ervaringen zelf kunnen we niet veranderen maar wel de manier waarop we over onze ervaringen denken en ermee omgaan.
Vanuit een zachte, liefdevolle en krachtige ademhaling kom je in verbinding met je lichaam. Oude negatieve en belemmerende overtuigingen worden getransformeerd naar nieuwe positieve overtuigingen.
Door bewustwording ben je in staat om jezelf toestemming te geven dat te transformeren wat jou niet meer dient.

Het is een doelgerichte dag afgestemd op jouw wensen en verlangens. Je bepaalt zelf je inbreng voor deze dag. Wat wil je doorbreken? Wat wil je behouden? Wat wil je krachtiger? Het is aan jou!

Klik hier voor uitgebreide informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail