Homepage 2018-10-25T09:52:37+00:00

Praktijk Erna Rensen

Wij herkennen dit ook!

Jij herkent het vast en zeker ook wel. Dat je van die dagen hebt dat je niet lekker in je vel zit. Dat je je moe en futloos voelt en nergens zin in hebt. Dat je wel van alles wilt ondernemen, maar dat het je gewoon niet lukt.
En misschien herken je dit ook wel? Je weet niet meer welke kant je op moet, welke keus je het best kunt maken. Dus maak je maar geen keus. Je raakt jezelf kwijt waardoor je vastloopt op 1 of meerdere gebieden in je leven.

Als je er niet meer uitkomt, is het fijn om even met een buitenstaander te praten. Iemand die je je verhaal laat doen, iemand die je weer overzicht geeft, iemand die je inzichten geeft en anders naar situaties laat kijken. Wij laten je tijdens de Coach4All sessies zien wat belangrijk voor jou is om te weten te komen, hoe je kunt handelen om het op te lossen. Wij helpen je graag om de regie weer in eigen hand te nemen.

Wij zijn Erna Rensen, Brigitte Ruthers en Inge te Paske. Naast therapie en coaching geven wij ook leerzame en inspirerende workshops, cursussen, trainingen en lezingen.

Kijk gerust even rond. Er zit vast iets bij dat jou aanspreekt.

Lees verder

Agenda

19 november 2018

Lezing op locatie: "De invloed van Conceptie- Zwangerschap en Bevalling op ons leven"

Locatie: In wezen goed; voor Yoga en Ayurveda - Mercatorstraat 40 in Lichtenvoorde

28 november 2018

Solaardag Astrologie

Locatie: Praktijk Erna Rensen

28 november 2018

Lezing op locatie: "Voeding & Hormonen"

Locatie: Bibliotheek Terborg - Herman van Velzenstraat 1 - 7061 DD Terborg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail