Lezing Borstgezondheid

Heb jij enig idee hoe je het best voor je borsten kunt zorgen? Wat het betekent als je pijnlijke of gevoelige borsten hebt? Weet je dat er naast mammografie ook nog een andere manier van onderzoek bestaat?

Over de gezondheid van borsten wordt nog veel te weinig gesproken en geschreven terwijl het zo’n groot onderdeel van onze gezondheid is.

Om deze reden heeft Praktijk Erna Rensen Francine van Broekhoven uitgenodigd.
Francine is een expert op het gebied van borstgezondheid! Ze is in 2014 in de VS opgeleid als medisch thermograaf en trainer thermografie. De reden om te starten met thermografie was het overlijden van haar moeder aan de gevolgen van borstkanker. Ze kwam erachter dat er geen informatie was over wat vrouwen zelf kunnen doen om hun borsten gezond te houden.

Francine is auteur van het “handboek borstgezondheid” en oprichtster van de organisatie “De Groene Zuster”.

Als vrouwen eens wisten wat ze allemaal kunnen doen om hun borsten gezond te houden dan zouden er al veel minder borstklachten zijn.
Bovendien zouden veel meer vrouwen minder stress hebben over hun borsten. Er heerst nu vaak angst, kennis is dus nodig.

Francine verzorgt op donderdag 8 oktober 2020 een interactieve avond waardoor er volop ruimte is om al je vragen te stellen. Vragen zoals: ”hoe zit ‘t nou met de bh, wat is het verschil tussen een borstonderzoek met mammografie en met thermografie, wat kunnen we zelf preventief doen om onze borsten gezond te houden?”

Het is de tweede keer dat we deze avond organiseren. De vorige keer was zo’n groot succes en zo interessant, dat we vinden dat iedereen dit moet horen!

Ook dit keer neemt Francine Janine de Wolf weer mee! Janine is een waardevolle toevoeging. Vol passie vult ze Francine aan met interessante praktijkvoorbeelden. Janine is Natuurgeneeskundig therapeut en heeft een specialisatie op het gebied van borstgezondheid, de vrouwelijke cyclus en vruchtbaarheid. Ze geeft borstbehandelingen, behandelingen voor cyclus en vruchtbaarheid en Empowered Feminine behandelingen. Daarnaast is ze docent van de opleiding Womb & Fertility.

Wat kun je verwachten:

  • Tips om je borsten gezond te houden
  • Informatie over borstonderzoek
  • Uitleg over medische thermografie
  • Overzicht van borstklachten
  • Het doen van zelfonderzoek
  • Volop aandacht voor vragen

Kortom, dit beloofd een zeer interessante avond te worden!

Datum: Donderdagavond 15 april 2021
Tijd: 19.30- 21.30/22.00 uur – welkom vanaf 19.00 uur
Locatie: Dorpshuus IJzerlo, Thijsweg 19, 7122 KH Aalten

€ 15,00 euro per persoon, inclusief 2 consumpties

.

Wat was het een enorm interessante en leerzame avond! Geweldig!

“Dit zou iedere vrouw moeten weten!”

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail