Ayurvedische Massage Therapie

‘Heerlijke ontspanning en ervaring van harmonie’

Ayurveda betekent kennis van het leven en de massagetechniek ontstond duizenden jaren geleden in India. De visie van de Ayurveda is dat je naar de totale mens kijkt. Dat lichaam en geest een eenheid zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. De Ayurvedische massage is zeer geschikt voor diverse lichamelijke en/of psychische klachten zoals: reuma, spierspanningen, stress, rugklachten, schouderklachten en onrust.

Nadat Rudy de klacht in kaart heeft gebracht, maakt hij gebruik van speciale kruidenoliën en massagetechnieken, afgestemd op de klacht. Door de massage dringen de oliën diep door in de huid. Het lichaam kan daardoor de oliën goed opnemen zodat afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Tevens stimuleert de massage de bloedsomloop. De massage wordt ondersteund door ontspanningsmuziek.

Nadien is het aan te bevelen om rustig aan te doen zodat de prettige ervaring van rust, harmonie en ontspanning door kan werken.

Aandachtspunten:

  • Trek “oude” kleding aan in verband met de olie.
  • Drink na de massage voldoende water zodat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.
  • Het is goed om de olie niet direct af te spoelen maar nog een paar uurtjes door te laten werken. Daarna kun je de oliën afdouchen.
  • Neem na de massage nog even lekker de tijd voor jezelf.

Een algehele lichaamsmassage duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 60,–.
Deelmassages zijn ook mogelijk.

Wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief
Stuur ons een e-mail