Gastenboek

 1. Prachtige vernieuwde steeds toppie.

 2. Hoi Erna, Inge en Brigitte,

  Wat ben ik ontzettend dankbaar voor al het moois dat de Back to Basic training mij gegeven heeft. Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar wat jullie allemaal in gang kunnen zetten in die 5 dagen.

  Groetjes, Laurence

 3. Hey , het is al weer een maand of 5 geleden dat ik bij jullie was voor de back to basic , ik ben er nog altijd blij om dat het gedaan heb en aangegaan ben! Het was pittig , maar heel goed geweest. Nu heb ik alles goed op de rails inmiddels en zin in de toekomst! Dat was me alleen nooit gelukt.

  Groetjes Robert

 4. Lang geleden heb ik wat afspraken met je gehad, wat fijn dat je praktijk zo gegroeid is! Woon nu al bijna 9 jaar in Noord Holland, was in D’chem zag een pooster van Syntese, daar stond je naam op! Dacht ga even Googlen! Wie weet zien we elkaar ooit weer! Ineke Mulder-Loman Voorheen Schenning.

 5. Wat is de site mooi geworden, echt top!! Enne ……. Erna mooie foto en de rest staat er ook geweldig op. liefs Dees

 6. Mooie site opgezet! Leuk om ook de anderen die meewerken dan te zien.
  Groetjes Rita

 7. Hallo Erna, Inge, Brigitte, Petra en Rudy. De nieuwe site ziet er mooi uit! Inge, nog bedankt voor het verjaardagskaartje. Echt super lief! Succes met de site en tot ooit maar weer ;). Liefs Marsha

 8. Meteen even gekeken. Ziet er weer helder uit. Mooie, stralende foto Erna! Hierbij wens ik jullie veel succes met jullie mooie werk

 9. Hallo Lieverds!

  Nog dagelijks ben ik zo blij met alles wat jullie voor mij betekend hebben 🙂
  Keep up the good work and I love you guys!

  Liefs, Barbera

 10. Bij een nieuw jasje, hoort ook een nieuw gastenboek! En hier dan ook het eerste bericht: Heel veel succes met de vernieuwde website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *