Coach4All-Therapeut Beroepsopleiding

‘méér dan alleen een opleiding’

De opleiding tot Coach4All-Therapeut is een 3 jarige erkende Beroepsopleiding op Hbo-niveau.
De Coach4All is opgericht en ontwikkeld door Erna Rensen.

Mijn eigen praktijkervaringen met mijn ontwikkelingsproces, tezamen met een behoefte om mijn opgedane kennis te verspreiden, startte ik in 2006 met de Coach4All opleiding.

Ik wilde dolgraag mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring doorgeven in de vorm van een doelgerichte Beroepsopleiding. Enerzijds met aandacht voor vertrouwen, warmte en veiligheid en anderzijds de nadruk op ontwikkeling, zelfsturing en zelfreflectie.

Naast mij als hoofdtrainer is Inge te Paske de co-trainer van deze bijzondere en dynamische Coach4All Beroepsopleiding.

Inmiddels zijn er diverse Coach4All-Therapeuten succesvol afgestudeerd.

De Coach4All Opleiding is geschikt voor onder andere mensen uit het bedrijfsleven, voor coaches, voor therapeuten en voor iedereen die de intentie heeft om een eigen Coach4All praktijk op te richten.
Daarnaast is de Coach4All Opleiding zeer geschikt als zelfontwikkeling.

De weg naar de opleiding is inmiddels gevonden door ouders, therapeuten, maatschappelijk werkers, docenten, kinderhulpverleners, leidinggevenden, mensen die de ambitie hebben om een eigen bedrijf/praktijk op te zetten, mensen die zich willen omscholen of hun vakkennis een met een andere dimensie en visie willen toevoegen maar ook mensen die via de Coach4All opleiding zich persoonlijke willen ontwikkelen.

De opleiding bestaat uit 3 hoofdvakken:

Voor meer informatie: www.coach4all-oc.com